Sedan 2003...

Hässle bygg grundades 2003 och har på dessa år hunnit etablera sig som ett seriöst byggföretag med goda referenser och nöjda återkommande kunder. 


Hör av dig med dina idéer och låt de bli verklighet!

 

Image description

Om Häsle Bygg

 

Hässle bygg grundades 2003 och har på dessa år hunnit etablera sig som ett seriöst byggföretag med goda referenser och nöjda återkommande kunder. Företaget har idag 6 anställda snickare.

 

Vi har totalentreprenad, vilket innebär att vi hanterar kontakten med alla underentreprenörer så som vvs, elektriker etc. Dettas innebär att du som kund inte behöver bekymra dig över att hitta till exempel en elektriker som kan komma. Vi samarbetar endast med seriösa underentreprenörer. 

 

Vi garanterar god kvalitet och hållbarhet allt vi utför och följer de regler och föreskrifter som finns inom bygg. Endast material från välkända leverantörer används. TjänsterOmbyggnader Tillbyggnader Nybyggnader Reparationer


Vi utför allt inom bygg, både mindre arbeten som ett dörr byte eller stort som byggnation av ett helt hus och allt däremellan. 

 

Vi bygger allt efter dina ritningar eller behov, oavsett om det är förråd, garage, hus, maskinhall, stall eller liknande. 

 

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag. 

 

Hör av dig med dina idéer och låt de bli verklighet!


Kontakta oss!


Ombyggnader, tillbyggnader och nybyggnader